ایثارگران ولی نعمتان جامعه هستند

سرپرست مخابرات منطقه اصفهان در اولین جلسه کمیته فرهنگی اجتماعی امور ایثارگران این مجموعه با اعلام این مطلب گفت: امنیت، آرامش، آسایش، عزت و پیشرفت کنونی جامعه بی شک مرهون دلاوری های ایثارگران در هشت سال دفاع مقدس است و ما باید در هر جایی هستیم خود را مدیون این عزیزان و خانواده گرامیشان بدانیم. 

به گزارش روابط عمومی مخابرات منطقه اصفهان،ناصر مشایخی در این جلسه ضمن تبریک روز حماسه و ایثار مردم شهیدپرور اصفهان با تأکید بر ضرورت تشکیل کمیته امور ایثارگران در مخابرات،اظهار کرد : طراحی برنامه‌های اثربخش فرهنگی و اجتماعی متناسب با شأن و منزلت این عزیزان و خانواده معزز آنها و همچنین گسترش و تعمیق فرهنگ ایثار و شهادت در سطح خانواده بزرگ و متدین مخابرات استان، از مهم‌ترین وظایف این کمیته می‌باشد. 
رئیس شورای فرهنگی مخابرات منطقه اصفهان نیز در رابطه با فلسفه تشکیل این کمیته گفت: با عنایت به جایگاه والا و ارزشمند ایثار و ایثارگری در فرهنگ متعالی اسلام و ضرورت ارج نهادن به رشادت‌ها و جانفشانی های ایثارگران و همچنین ضرورت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بین خانواده مخابرات و همچنین با توجه به مصوبه شورای فرهنگی و موافقت سرپرست منطقه، کمیته امور ایثارگران به عنوان یکی از کمیته‌های زیر مجموعه شورای فرهنگی جهت برنامه‌ریزی در امور فرهنگی و اجتماعی در این عرصه‌ تشکیل گردیده است. 
حجت‌الاسلام والمسلمین محمد کیانی در این جلسه که با حضور سرپرست مخابرات منطقه ، فرمانده پایگاه بسیج، مشاور مدیر در  امور ایثارگران و جمعی از ایثارگران صاحب‌نظر در ساختمان ستاد منطقه برگزار شد؛ با اشاره  به حضور چشمگیر ایثارگران در خانواده بزرگ مخابرات استان اظهار کرد: حضور بیش از ۶۰ درصدی ایثارگران در بین همکاران و بازنشستگان مخابرات منطقه اصفهان ضرورت برنامه ریزی منسجم و مستمر در امور فرهنگی و اجتماعی برای این عزیزان را دوچندان می‌نماید. 
در ادامه این جلسه مشاور مدیر منطقه در امور ایثارگران نیز ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های انجام شده در امور ایثارگران مخابرات و مخصوصاً ایجاد ظرفیت ارزشمند صندوق ایثارگران در جهت رفع دغدغه های معیشتی این عزیزان گفت: در طول سال‌های اخیر در حد وسع و توانایی سازمان کارهای خوبی در این عرصه‌ انجام شده ولی قطعاً با حمایت بیشتر، می‌توانیم خدمات بهتری را در این زمینه ارائه نماییم. 
گفتنی است در این جلسه، پس از بحث و تبادل نظر با توجه به شرایط کنونی کرونا و عدم امکان برگزاری برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی به صورت حضوری، مقرر گردید گروه‌هایی در فضای مجازی و در پیام‌رسان ایرانی ایتا با مشارکت و عضویت تمامی ایثارگران، جانبازان و خانواده معزز شهدای مخابرات جهت اطلاع‌رسانی و ارتباط گیری دو سویه ایجاد و از این طریق، ضمن اخذ نظرات این عزیزان کلیه برنامه‌ها و فعالیت های فرهنگی و اجتماعی آینده به اطلاع آنها رسیده شود.
همچنین مقرر شد در آینده نزدیک جلسه هم‌اندیشی با حضور تمامی رابطین ایثارگران در مراکز وشهرستان ها با رعایت کامل اصول بهداشتی و حتی‌المقدور بصورت ویدئو کنفرانس برگزار و در این عرصه از نظرات و پیشنهادات ارزشمند این عزیزان استفاده شود.

سرویس خبر

درباره‌ی پورمند

حتما ببینید

۲۸ دستگاه تقاطع غیرهمسطح در استان اصفهان در دست اجرا است

مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان گفت: در حال حاضر این اداره کل ۲۸ دستگاه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *